Obstructief Slaap Apneu Syndroom - OSAS therapie

21 februari 2018
Slaapcursus de Lage Landen

Slaapcursus voor wakkere laboranten
In het Universitair ziekenhuis Antwerpen wordt al voor het 12e jaar op een rij de Slaapcursus der Lage Landen gehouden, dit jaar van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 maart. De cursisten staat een pittig programma in de vorm van een tweeluik te wachten.
Unieke CPAP-therapie
Tussen alle informatie en workshops door is er voor de deelnemers ruimte zich te laven aan de praktijk. Daar komen wij om de hoek kijken met onze CPAP-therapie. Gaat u naar deze slaapcursus, neem dan vooral ook een kijkje in onze stand en maak kennis met de frisse aanpak van Westfalen Medical.

Uniek in onze aanpak is dat wij standaard APAP (auto-CPAP) aanbieden in combinatie met telemonitoring. Een groot pluspunt is ook de luchtbevochtiger die wij samen met een verwarmde slang standaard verstrekken. Logisch dat u voortaan kiest voor de Westfalen Medical CPAP-therapie; helemaal als u ook nog eens het gemak ervaart van onze rappe levering en de eenvoudige manier van aanvragen. U bent welkom. In onze stand leggen we CPAP voor u onder de loep.
  • Deze link brengt u alvast naar meer informatie.
  • Social
    • Facebook
    • Linkedin
    • Youtube