Obstructief Slaap Apneu Syndroom - OSAS therapie

Een frisse wind door CPAP-land

Lekker slapen en uitgerust opstaan. Hebt u OSAS, dan is dat niet vanzelfsprekend. Maar wij hebben goed nieuws. Met onze nieuwe, unieke aanpak voor CPAP-therapie is de kans dat u er baat bij hebt, veel groter. Niks optioneel, gewoon standaard het beste.

Onze 4 CPAP-standaards:

1. APAP van ResMed of Philips

We geven niets toe op de kwaliteit van het apparaat. U slaapt er tenslotte elke nacht mee en daarom is alleen het beste goed genoeg. Het apparaat is ingesteld op APAP (auto-CPAP) en speelt automatisch in op uw behoefte. Op ieder moment de juiste druk, automatisch geregeld. Werkt dat voor u niet, dan stellen onze OSAS-deskundigen op afstand het apparaat in op CPAP. Wilt u toch weer switchen naar APAP, dan doen zij dat ook voor u.

2. Uitlezen en hulp op afstand

We staan 24/7 voor u klaar en helpen u bij storingen of gewoon, als het even niet gaat. U hoeft niet meer te wachten op een afspraak met een OSAS-consulent bij u thuis of in het ziekenhuis. Onze OSAS-deskundigen kijken op afstand met u mee en helpen u bij de oplossing.

3. Luchtbevochtiger

De lucht die u elke nacht via uw masker inademt, kan uw neus en keel uitdrogen en u zelfs verkouden maken. Wij vinden dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen. U krijgt van ons daarom direct een luchtbevochtiger, die u naar eigen behoefte gebruikt.

4. Verwarmde slang

Vocht in de slang bij gebruik van een luchtbevochtiger is vervelend en past niet bij een optimale, comfortabele CPAP-therapie, vinden wij. Een verwarmde slang reduceert dit probleem tot het minimum. U hoeft deze gelukkig niet zelf aan te schaffen. Wij doen de verwarmde slang er gratis bij.

Wat mag u van Westfalen Medical verwachten?

  • U mag erop vertrouwen dat wij vlot werken. Kort nadat wij de aanvraag voor uw CPAP-apparaat ontvangen komen onze medewerkers deze installeren.
  • Onze OSAS-deskundigen staan 24/7 voor u klaar met advies.
  • Voor het leveren van CPAP-therapie hebben wij een contract met alle grote zorgverzekeraars.
  • Social
    • Facebook
    • Linkedin
    • Youtube