Vandaag trappen wij hem af: de driedaagse slaapcursus der lage landen, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Artsen Longziekten en Tuberculose (NVALT) en het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA).

De cursus richt zich op zorgprofessionals uit Nederland en België, die zich willen specialiseren in slaap in het algemeen en ademhalingsstoornissen tijdens de slaap in het bijzonder. De cursus staat in het teken van veel lezingen en workshops, die gezamenlijk het complete spectrum aan slaapstoornissen en aanverwante onderwerpen behandelen.

Ook wij zijn van de partij. Vanuit een eigen stand laten we deelnemers van de cursus graag kennismaken met onze innovatieve PAP-therapieën voor mensen met slaapapneu. Wij kijken uit naar drie leerzame en inspirerende dagen!

16-01-2020 door Martine Mulder

Laatste nieuws

Hoe zet u uw masker goed op?

Hoe zet u uw masker op? Veel mensen maken hiervoor gebruik van de klittenbanden, maar deze zijn bedoeld om uw masker goed af te stellen. Niet te los, omdat het...

Lees verder

Datalek bij Philips

Graag informeren wij u over het datalek dat Philips afgelopen december heeft gehad. Naar aanleiding van dit datalek hebben wij in samenwerking met Philips een brief voor u opgesteld. Op...

Lees verder